Gressvikspeiderne / Forsiden
Dugnadsliste 17.mai

På informasjonsmøtet 8.mai skrev man seg opp på dugnadsliste for 17.mai og forberedelser 15. og 16.mai. Flott!

Her kommer en oppdatering, diverse informasjon og DUGNADSLISTE....

Merk dere dette:

  • Dugnadslisten laster du ned som PDF nederst på siden. Den er gruppert på oppgavetype slik at flere navn går igjen flere ganger på listen.
  • Det er egentlig flere på lista både 15. og 16.mai enn vi trenger. Vi velger ikke bort noen, men det er ok om noen dropper ut. Men, send gjerne Morten en sms om det. Greit om ikke alle gjør det liksom :-). Dersom alle stiller opp så vet dere på forhånd at det kan være litt lite å gjøre for noen.
  • Vi har for få folk ti lå hjelpe til med organisering av barnetog og folketog på Tollbodplassen. Si fra om du kan stille der. Alternativt må vi flytte noen fra kioskvakt til Tollboden.
  • Det er en del som har satt seg opp på rydding på 17.mai, men om vi får med noen til er det til god hjelp for å bli fortere ferdig.
  • Ellers ser det bra ut både på morgenen og i kiosken. 
  • Timerapportering: Noter timene dere jobber. Når dere er ferdige med sjauen for denne gang så send antall timer jobbet fordelt på speider/rover og foresatte på mail til Morten. mp@hotmail.no. Fint om dere skriver følgende i emnefeltet: timer 17.mai 2017

Det kommer helt sikkert noen endringer, så vi legger nok ut oppdatert liste en eller to ganger før 15.mai, så sjekk gjerne flere ganger.

Spørsmål og beskjeder: Send til Morten på sms 92850936 eller epost mp@hotmail.no, eller ring (helst på kveldstid).

--

Vi ønsker dere/oss :-)
GOD 17.MAI og FANTASTISK DUGNADSFELLESSKAP!

Last ned: Dugnadsliste 17