Gressvikspeiderne / Troppen
Blåtur for vandrere

Lørdag 21. til søndag 22.november er det BLÅTUR for vandrere. Dere skal "i det blå" altså ett eller annet ukjent sted! - Lederne har laget et hemmelig opplegg som du rett og slett ikke må gå glipp av! Meld deg på senest 9.november, men aller helst nå med en gang. Vi røper litt her og nå...

Blåtur
  • Oppmøte: Menighetssenteret, lørdag 21/11 kl 09:00 - PRESIS!
  • Retur: Tilbake på samme sted, søndag 22/11 ca kl 16:00
  • Kle deg for å være ute det meste av tiden, med GODE TURSKO/TURSTØVLER
  • Pakk med deg dagstursekk med litt skift, INNESKO(type joggesko), matpakke og drikke som skal holde til lunsj og litt til. Gjerne litt "sukkerbomber" som gir litt energi og lommepenger.
  • Ladet mobil kan være bra denne gangen
  • Pakk en egen sekk eller bag med varm sovepose, liggeunderlag, varmt tøy og litt ekstra drikke og snacks hvis du vil ha. Lommelykt, kniv og ellers litt vanlig turutstyr er bra å ha med i denne bagen/sekken.

Vi lover dere en hyggelig, sosial og annerledes tur! Vi sier ikke hvor dere skal, men ikke til Plankebyen. Dere skal ikke til Nordpolen men det er ikke usannsynlig at dere møter en nisse. Dere skal ikke gå på skøyter men vi lover ikke at det ikke kan bli glatt her eller der. Dere må bruke bena en god del, men må også ty til andre fremkomstmidler. I løpet av dagen skal dere klinke til med en aktivitet dere antagelig aldri har prøvd før. Dere skal ha med matpakke, men vi kjenner allerede nå at det lukter nydelig mat som man ikke spiser til hverdags.

Dere betaler en egenandel på kr 300 hver. Det er skikkelig dårlig økonomi for speidergruppa som blir nødt til å ta mesteparten av regninga, så dette er altså ikke gratis akkurat. Ikke gratis, men bra :-).

 Påmelding, SEND:

  • SMS til 2077 med kode: GRESSVIK TROPP NAVNET DITT BLÅTUR
  • ...og kr 300,- merket med navnet ditt til konto 1121 65 27072

 Denne gangen kan det være lurt å ha med litt lommepenger i tillegg, eller faktisk et bankkort med litt penger på i dagstursekken....

 --

Vi sees på tur!

Hilsen lederne (som ikke klarer å holde seg hjemme denne helga...)