Gressvikspeiderne / Troppen
Vintertur 1.-3.april: Reise, pakkeliste, betaling...

Her finner de som skal på fjelltur med troppen 1.-3.april all nødvendig info om reisetider, pakking osv. Det er viktig at du betaler egenandelen inn til konto innen fristen og at du har betalt meldemskontigent til Norges Speiderforbund for 2016 pga forsikringer. 

Betaling:

Egenandel, kr 600,- innbetales til konto 1121.65.27072 innen tirsdag 29.mars. Merk betaling med "speiderens navn, vintertur"

Husk at du også må ha betalt speiderkontigent for 2016 før du reiser pga forsikring. Har du ikke fått faktura for kontingen, send en mail til mp@hotmail.no og gi beskjed.

 

Pakkeliste:

- pakk gjerne i bag

- Sovepose

- Laken/putetrekk

- Toalettsaker

- Innesko

- Kniv

- Hodelykt (eller lommelykt)

- Thermos

- Sitteunderlag

- Skiklær/vintertøy

- Ullundertøy/superundertøy

- Dobbelt skift (Det kan være våt snø og behov for ekstra. Men ikke overdriv heller)

- Skistøvler, staver, ski (ski og staver skal legges i skipose eller buntes sammen)

- Vinterstøvler

- Litt godteri og brus er lov

- Liten dagstursekk til bruk på tur på lørdag (kan tas med på fredag og ha "reiseting" i)

 

Avreise:

Vi møter ved menighetssenteret fre 16.mars senest kl 16.30. Avreise litt før kl 17.00.

 

Hjemkomst:

Det er litt vanskelig å beregne hjemkomst, men vi anslår at vi er på menighetssenteret mellom kl 1800 og 1900 på søndagen.

 

Hit skal vi:

Vi skal bo på Mesnali ungdomssenter på Mesnali ved Sjusjøen.

På lørdag kjører vi opp til Sjusjøen Alpinsenter (se http://www.sjusjoen-skisenter.no/) hvor man kan tilbringe dagen i slalombakken eller gå langrennstur. De som vil stå slalom må selv betale heiskort.

På søndag ser vi an været. Blir det flott vær blir det en tur opp i løypene for å teste langrennsformen igjen. Ingen slalom på søndag altså :-).

 

Mat og sånt...:

Vi handler med felles mat til hele turen. Ta evt med noe drikke på reisen, men pga bilsyke o.l. så prøver vi å unngå masse godteri på reisen.

 

Kontakter på turen:

Vi har bra med ledere med på tur. Trenger du å komme i kontakt med oss kan du ringe Morten (928 50 936), Jon (905 25 082) eller Marit (482 61 203)