Informasjonsmøte for 17.mai-dugnaden: Torsdag 24.april kl 19.00
Foreldre, speidere på ungdomsskolen og rovere: Velkommen til planleggingsmøte torsdag 24.april kl 19, Menighetssenteret.

Dette er årets store anledning til at du og din familie kan tjene penger til dine egen speiderleirer og -turer. Alle familier som har speidere som skal på Jamboree bør absolutt delta! Men, her kan du også fylle opp kontoen for å betale sommerleir, rovertur osv.

Mer info her - bør leses...
les mer..
VIKTIG INFO TIL ALLE SPEIDERFAMILIER: MELD DEG TIL OBLIGATORISK DUGNADSVAKT INNEN 25.APRIL
Nå er det igjen duket for den årlige pinsedugnaden under Fredrikstadcup, 6.-9.juni. Som tidligere er denne dugnaden obligatorisk for alle medlemmer/foresatte.

Dugnaden går ut på å sitte vakt ved Hurrød Skole og nærliggende Gressvikhallen. I tillegg skal vi også i år drifte en kiosk med et utvalg kioskvarer. Her finner du oversikt over vaktene - les og meld deg til tjeneste!
les mer..
Småspeiderne og troppen starter 2014
Nytt år og nye muligheter! Snart starter speidingen igjen etter jule- og nyttårsferien. Se mer informasjon under TROPPEN og SMÅSPEIDERNE
Informasjonsmøte for speidere, rovere og foreldre mandag 28.10.2013
Mandag 28.oktober er det informasjonsmøte for speidere i troppen, foreldre og rovere som tenker seg på Jamboree i Japan. Merk at møtet ikke bare gjelder Jamboree! Litt mer detaljer finner du her...
les mer..
Flere artikler:
28.08.2013  -  Speiderstart - høsten 2013
26.06.2013  -  Nå skal vi imponere i Stavanger! Men, hvordan...?
18.06.2013  -  Informasjon - Landsleir
16.06.2013  -  Viktig informasjon til alle som skal på landsleir!
 Arkiv
Søk
Linker
speiding.no
Speiderbasen
25-årsjubileum
Dette er speiding!
Speidersport webshop
Værvarsel - Gressvik