Gressvikspeiderne / Forsiden
Dugnad 16. og 17.mai

17.mai er den store dugnadsdagen for dem som vil spare penger til store turer og leirer. Troppen skal på regionsleir i sommer, noen skal til USA på Jamboree, og roverne vil jo gjerne på noen turer som koster litt.  

HER ER OPPDATERT INFORMASJON (10.05.2019). FLOTT OM DERE MELDER FRA OM DERE STILLER OPP INNEN MANDAG 13.MAI!

MERK: Denne dugnaden registreres de timene hver familie jobber, og man får økonomisk støtte til store leirer basert på innsats!  En skikkelig dugnadsinnsats gir veldig godt bidrag til disse opplevelsene!

Flott om du sender en epost til Morten, mp@hotmail.no, eller sms 92850936 innen mandag 13.april og gi beskjed dersom noen i din familie kan være med! 

Her er oppgavene:

  1. 16.mai: Rigge opp telt etc i Kirkeparken. Oppmøte i Kirkeparken fra kl 16.00. Kan du ikke komme før ca kl 17 er det også til hjelp. Varighet frem mot kl 1830
  2. Rigge og få igang utsalget på 17.mai morgen. Her er det diverse utstyr og mat som skal hentes på morgenen og noen kan møte direkte i kirkeparken. Detaljene avtaler vi når vi vet hvem som stiller opp. Fra ca kl 0830 på morgenen. Her trenger vi 3-4 personer.
  3. Jobbe med salg, kaffekoking, grilling o.l. i kiosken. Vi holder på fra ca kl 10 og frem til ca 1630. Gi beskjed om når (ca fra til klokkeslett) dere jobber. Det er mest "trøkk" kl 12-15 så da trenger vi mest folk
  4. Rydding i Kirkeparken og avsluttende tømming av utstyr på Menighetssenteret. Fra ca kl 16.00 i Kirkeparken. Dette er selvsagt minst attraktivt, men vi trenger likevel litt hjelp :-)

--

Har du spørsmål så er det bare å ringe!

//Morten