Gressvikspeiderne / Forsiden
Medlemskontingent og ledersituasjon
Vi har fått noen henvendelser i forhold til at speiderkontingenten har kommet og at det har vært et lavere aktivitetsnivå i 2020 på grunn av Korona. Informasjon om saken finner du her.... 

Vi vet at speideraktiviteten i 2020 har vært lavere enn vi har ønsket. Korona-restriksjoner har gjort det vanskelig å gjennomføre planlagte aktiviteter og vi har måttet avlyse enkelte ting.

Medlemskontingenten vår finansierer naturligvis aktiviteter, men også forsikring av medlemmer, drift av sentrale NSF og kretsleddet vårt. Vi har ikke hatt dugnader eller lotterier som tidligere år, så speidergruppa lokalt har hatt begrenset med andre inntekter. Vi håper aktiviteten kan ta seg opp fremover da det ser ut som regjerning og FHI er enige om at barn og unge har vært lidende lenge nok. Og vi kan røpe at det planlegges for sommerleir både for småspeiderne og troppen i 2021. Vi håper på forståelse for at vi i en 100% frivillig organisasjon trenger inntekter, selv om aktiviteten har vært lavere enn normalt.

Mange familier har blitt rammet av Korona-tiltak og hvis det skulle være behov for økonomisk tilskudd til kontingenten, har kretsen fått midler fra Fredrikstad kommune til å bidra til at alle barn kan forbli speidere. Hvis dette gjelder dere, er det bare å ta kontakt med oss.

Speiding er basert på frivillighet. På Gressvik har vi frivillige ledere som har vært med i mange år. Nå har vi ikke så mange ledere som vi har hatt, og vi ønsker oss flere for å klare og drive gode speideraktiviteter. Hvis du har lyst til å være med å bidra som leder i en av enhetene eller andre ting, er det bare å ta kontakt med en av lederne.

Vi håper vi raskt kan komme tilbake til normalen og igjen gi speiderne våre gode friluftsopplevelser.

Hilsen Gressvik Speidergruppe