Gressvikspeiderne / Forsiden
NORD 2017 - pakking og annen info
Landsleiren i Bodø nærmer seg og nå er det faktisk bare noen uker igjen til vi drar, men det er litt som skal pakkes og ordnes før den tid. Her kommer viktig info til alle som skal nordover... 
Vi skal sende fellesutstyr med container tirsdag 13/6.
På den containeren anbefaler vi at speiderne også sender med noe av sitt utstyr, for på flyet er det bare lov med et kolli pr speider på 20 kg og en håndbagasje på 8 kg. Det betyr at både sovepose og underlag også må være med i det ene kolliet. (OBS: Speiderne trenger en stor sekk til haiken, denne anbefaler vi at er «hovedbagasjen» på flyet.)
 
Vi anbefaler derfor at speiderne pakker en bag med f.eks liggeunderlag, sovepose, leirbålskappe/teppe, badehåndkle, tykk genser, ekstra sko, gummistøvler e.l.  Dette må være myke ting som man kan være foruten frem til 1/7 og som dere ikke er redd for! Denne bagen må leveres på menighetssenteret tirsdag 13/6 kl 17.00.
 
Reiseantrekket til og fra leir er speiderskjorte og speiderskjerf. Har du ikke speiderskjorte eller skjerf må det kjøpes på Speider-Sport
 
Vi tar et foreldremøte med siste informasjon om pakking, endelig reisetider, helsekort og cashless onsdag 21/6 kl 18.30 på menighetssenteret.
 
Har du spørsmål, ta kontakt med Anders 901 11 117, Jon 905 25 082, eller Anne Sofie 992 81 069.
 
Foreløpig pakkeliste:
Sovepose
Liggeunderlag
Regntøy og gummistøvler
Leirbålskappe/pledd
Vindjakke/allværsjakke
Ullgenser
Superundertøy
2 bukser
2 shortser
4 t-skjorter
7 par sokker
7 underbukser
En genser + Gressvikgenser
Badetøy
Toalettsaker + personlige medisiner + solkrem
Vannflaske
Vanntette joggesko/tursko
Kopp, asjett, bestikk
Kniv