Gressvikspeiderne / Forsiden
NORD 2017 - faktura, flytider og litt til...

Vi teller ned til tidenes landsleir i Bodø! Til sammen er vi 35 stk som reiser fra Gressvik. 17 speidere, 9 rovere, 5 troppsledere og 4 som skal jobbe med matforsyning og kafédrift. I tillegg kommer det noe familie oppover i løpet av uka.

Totalt sett drar det seg kanskje mot 9.000 deltagere!! Det er over forventningen, så dette er noe speidere fra hele landet virkelig gleder seg til! Det gjør vi også!!

Speidergruppa har fått faktura for alle deltagerne og den betales i løpet av noen dager. Det betyr at vi trenger å få inn noen penger fra deltagerne. Her kommer betalingsinformasjon og litt mer om forberedelsene frem mot leir...

BETALINGSINFORMASJON - SPEIDERE OG ROVERE:

  • Gjelder Leiravgift. (Betaling for reise kommer senere)
  • Å betale pr speider/rover: Kr 2.600,-
  • Konto, Gressvik Speidergruppe: 1121.20.15778
  • Merk betalingen: NORD2017, SPEIDERENS/ROVERENS NAVN
  • Betalingsfrist: 25.05.17


FLYREISE:

Vi har ikke fått endelig pris og faktura på flyreise enda. Det kommer derfor ny info om dette og en egen frist for innbetaling for flyreisen. VI har imidlertid fått reisetidene våre mellom Sandefjord lufthavn TORP og Bodø.

  • Fra Sandefjord/Torp: Lørdag 1.juli kl 12.50
  • Fra Bodø: Lørdag 8.juli kl 04.40

Utreisetiden er fin. Det betyr avreise med buss fra Gressvik på lørdag morgen. Hjemreisetiden er interessant ;-). Vi avslutter leir med stort lerbål fredag kveld og får oss vel kanskje et par timer under en presenning eller kanskje på flyplassen før vi reiser med morgenfuglene fra Bodø litt over halv fem på morgenen. Vi har bestilt buss som kjører oss hjem, så vi satser på litt soving på reisen! 


REISESTØTTE OG DUGNAD:

Speidergruppa sponser buss t/r flyplassen og kretsen bidrar med noe. Dette avregner vi i forbindelse med at flyreisen skal betales. Den er stipulert å koste ca kr 3.000,- t/r.

16. og 17.mai er det nok en gang muligheter til å jobbe dugnad for å bygge opp din "leirkonto"!! I år er det 450-årsfeiring i Fredrikstad og det er ventet masse folk i Kirkeparken. Vi har kjøpt en sukkerspinnmaskin til dette året og en ny, feiende flott popcornvogn :-). Vi trenger masse folk til å jobbe i kiosken og til organisering av tog m.m. i sentrum. Det kommer egen info, men vi oppfordrer dere til å prioritere dette - både speidere, rovere og foreldre!!

Leir-/reisestøtte fra "dugnadsbanken" utbetales etter avtale med hver enkelt i første halvdel av juni. Det er vel også noen som sikter mot Jamboree i USA i 2019 og sparer mest mulig til det :-).

--

PS: For at vi skal ha mulighet til å bidra med litt sponsing av bussreiser (både til landsleir, fjelltur og annet) og aktiviteter generelt trenger vi penger. Det vil derfor bli gjennomført et pizzalotteri nå på våren. Det kommer snart egen informasjon om dette