Gressvikspeiderne / Troppen
Dugnad 16. og 17.mai

For mange foreldre,  speidere og rovere på Gressvik har 17.mai de siste årene vært årets store dugnadsdag. 2016 blir ikke noe unntak. Informasjon om dugnaden ble gitt på foreldremøte i troppen, og nå er det tid for å melde fra hvem som skal jobbe i din familie. 

Både foreldre, rovere og speidere fra 7.klasse og oppover kan jobbe!

Les dette og send mail eller ring oss senest fredag 6.mai! 

Denne dugnaden registreres de timene hver familie jobber, og man får økonomisk støtte til store leirer basert på innsats! Den neste store leiren er landsleir i Bodø sommeren 2017. For dem som tenker enda lenger er det verdensspeiderleir i USA i 2019. En skikkelig dugnadsinnsats gir veldig godt bidrag til disse opplevelsene!

Send en epost til Morten, mp@hotmail.no, senest 6.mai og gi beskjed om hvem i din familie som kan jobbe. Du kan alternativt ringe eller sende "oppgavenummer og navn og annen info på sms".

Her er oppgavene:

  1. 16.mai: Rigge i Kirkeparken. Oppmøte på menighetssenteret kl 10.30. Har du bil og tilhenger så gi beskjed om det også. Ca 3 timer
  2. 16.mai: Blande vaffelrøre og pakke diverse utstyr til kjøkken/utsalg. Oppmøte på menighetssenteret kl 10.30. 2-3 timer
  3. Rigge og få igang utsalget på 17.mai morgen. Her er det diverse utstyr og mat som skal hentes på morgenen og noen kan møte direkte i kirkeparken. Detaljene avtaler vi når vi vet hvem som stiller opp. Fra ca kl 0830 på morgenen.
  4. Jobbe med salg, kaffekoking, grilling o.l. i kiosken. Vi holder på fra ca kl 10 og frem til ca 1630. Gi beskjed om når (ca fra til klokkeslett) dere jobber. 
  5.  Togvakt, barnetog. På Tollbodplassen og noen steder rundt Kirkeparken: Fra ca kl 10.30.
  6. Togvakt folketoget. På Tollbodplassen og noen steder rundt Kirkeparken: Fra ca kl 15.00.
  7. Rydding i Kirkeparken og avsluttende tømming av utstyr på Menighetssenteret. Fra ca kl 16.00 i Kirkeparken.

Vi trenger desidert mest folk til å jobbe med salg og matlaging i Kirkeparken fra ca kl 11 og frem til kl 16, men alle oppgavene skal jo gjøres.

17.mai er familiedag for alle, men vi oppfordrer til at man strekker seg litt lenger for å bidra på dette. Det er en ganske stor jobb som går veldig lett dersom vi er mange!

--

Har du spørsmål så er det bare å ringe!

//Morten