Gressvikspeiderne / Troppen
Info om Dugnad 17.mai og dagene før...
Nå nærmer nasjonaldagen seg :-). Her er litt informasjon til dere som har meldt dere til dugnad.

Vi har nok generelt litt flere folk på 15. og 16.mai enn vi strengt tatt trenger. Det betyr at det ikke er kritisk om noen det passer dårlig for uteblir. Men vi ønsker alle som har meldt seg velkommen. Begge disse dagene vil vi være ferdige innenfor en ramme på 1,5-2 timer.

Pakking og andre forberedelser 15.mai:

  • Vi møter ved Menighetssenteret kl 18.30
  • Vi har ikke helt oversikt over hvor stor kapasitet vi trenger på tilhengere nå, men foreslår at de som har meldt at de kan stille med henger gjør det. Så ser vi der og da hvordan vi organiserer oss. Det kan hende vi sender 1-2 biler med henger til Råbekken for å hente gulvplater og telt. 
  • Merk: De tilhengerne vi laster 15.mai må til kirkeparken 16.mai ettermiddag og brukes ved rydding 17.mai. Så uavhengig av om man skal jobbe de dagene så må vi håndtere logistikken. Det avklarer vi den 15.

Rigging i Kirkeparken 16.mai:

  • Vi møter kl 16.30. De som ikke rekker det kommer så raskt de kan
  • Vi skal sette opp telt, legge ut gulv, sette opp benker og bord, legge opp strøm

17.mai:

Det har meldt seg flere folk etterhvert, så dette ser bra ut. Værvarselet ser så langt veldig bra ut og da blir det antagelig stort "trøkk" fra ca 11.00 til ca 14.30. Men vi trenger jo absolutt dem som stiller tidlig og sent også! :-)

Vi vil trenge noen av dere til å bidra med organisering av togoppstilling på Tollbden før barnetog og folketog. De det gjelder vil få spørsmål og info om det.

Vi har besluttet å gjøre utvalget vårt litt smalere i år pga at vi i utgangspunktet er litt færre folk. Vi kutter ut grillen og kanskje vi dropper popcorn. Da blir det vafler, kaffe, sukkerspinn, is, brus, wienerpølser. 

  • Møt opp i Kirkeparken på den tiden du har meldt fra om. Hvis vi ønsker å bruke deg på Tollboden til organisering av toget, så får du beskjed.
  • Tenk litt på fottøy... Vi legger en del gulvplater, men det blir ofte litt klin...
  • Dere som har meldt dere til rydding: Det er alltid litt uvisst når det roer seg, men antagelig starter vi nedrigging fra ca 15.30. Før du evt tar med deg en tilhenger så ring Morten 92850936 eller Per Øyvind 90731195 for å sjekke om det er behov. Kanskje har vi tilhengere nok, men mangler bil :-)