Gressvikspeiderne / Troppen
Gaupe til NM i speiding

Først av alt: Gressvik vant troppskonkurransen og tok med seg kretsbanneret hjem for 2016! Flott innsats av begge patruljer - vi er stolte ledere!

Gaupe ble nr 3 i patruljekonkurransen og skal konkurrere i NM i speiding i år som i fjor! Gaupene må melde seg på til NM senest på tirsdag. Mer info her...

  • NM 2016 er på Sætre i Hurum. Altså rett på andre siden av Oslofjord-tunnelen
  • Datoer: 10.-12.juni. Avreise fra Gressvik ca kl 17 på fredag og retur på søndag ettermiddag
  • Deltageravgift pr speider: Kr 350,- inkl NM t-skjorte
  • Hvem kan delta: De som deltok i Gaupe-patruljen på kretsbannerkonkurransen er de heldige som kan melde seg på!
  • Deltagere må ha speiderskjorte og speiderskjerf

Det er viktig at dere som melder dere på til NM er motiverte for å delta på konkurransen. Vi forventer at dere har fullt fokus på å levere en best mulig konkurranse for patruljen. Det betyr at deltagerne må være disiplinerte,  har fokus på oppgavene og å hjelper patruljen. Det er ikke her det skal lages mest mulig "sprell", slik som enkelte bidro med under kretsbannerkonkurransen. Dette må speidere og foreldre ta en prat om i forbindelse med påmelding. Når det er sagt så reiser man selvsagt til NM for å ha det mest mulig gøy, men det blir morsomt når man har gjort det beste man kan for patruljen!

PÅMELDING:

I forbindelse med påmelding trenger vi navn og t-skjortestørrelse. Send derfor følgende påmelding til 2077 senest tirsdag 24.mai: GRESSVIK TROPP NM NAVNET DITT STR (xSmall, Small, Medium, Large...)

BETALING:

Egenandel kr 350,- betales til konto 1121.65.27072 ved påmelding. 

--

Websidene til NM i speiding: http://www.nmispeiding.no/ 

--

Spørsmål: Kontakt Anders (90 11 11 17) eller Morten (92 85 09 36)