Gressvikspeiderne / Troppen
Kanotur blir til bowling og pizza!

Værmeldingen har svinget fra øsende regn, vind og 8 grader til opphold og solskinn. Torsdag formiddag så værmeldingen elendig ut for lørdagen og vi bestemte oss for å finne et alternativ til kanotur. Bowlingsenteret i Sarpsborg stilte opp og åpner litt tidligere enn vanlig for å ta i mot oss, så da valgte vi å slå til!

Så her er viktig info du må lese hvis du er påmeldt til kanotur....

  • Vi må vite eksakt hvor mange som skal være med. Hvis du er påmeldt til kanotur, men ikke ønsker å være med på bowling så må du derfor sende melding til Anders før kl 14 på fredag: Mobil 901 11 117
  • Speiderne leveres og hentes på Sarpsborg Bowlingsenter, Torsbekkdalen 24 i Sarpsborg
  • Oppmøte lørdag 6.juni kl 11.30. Henting kl 14.00. Altså en kortere dag på tur enn planlagt
  • Det blir Bowling, pizza, brus og en overraskelse til slutt. Helt gratis! Speider'n spanderer, for nå synes vi det må feires at vi kan være litt sammen igjen.

Vi håper alle som var påmeldt til kanotur blir med og bowler! Så får vi heller satse på at det kanskje kan bli kanopadling på sensommeren...

Til dere som ikke kan være med på lørdag: Vi ønsker dere en riktig god sommer!

Hilsen lederne

PS: Snakk litt om det å holde avstand og passe på håndvask hjemme før dere drar. Bowlingsenteret har gode rutiner for å ta vare på oss, men vi må også selv passe på at vi ikke glemmer oss bort og blir for "ivrige" når vi møter folk igjen ;-)